služba

Školenia k osobným údajom a GDPR

Školenia, workshopy a iné vzdelávacie aktivity vo vašej firme v oblasti ochrany osobných údajov sú potrebné. Zvyšovanie povedomia o GDPR je vždy vnímané pozitívne aj dozorným orgánom, napríklad pri kontrole.

advantage-icon

GDPR pod kontrolou

advantage-icon

Pravidelná podpora a aktualizácia

advantage-icon

Úspora času a vzdelanie pracovníkov

advantage-icon

Automatizácia a organizácia procesov

Získajte konkurenčnú výhodu vďaka aktívnemu prístupu k ochrane osobných údajov.

Viac informácií

Pri školeniach a workshopoch je potrebná ich adresnosť. Školenie GDPR nie je pre nás len povinná jazda. Preto vzdelávacie podujatia k ochrane osobných údajov modelujeme podľa úrovne a potrieb poslucháčov a našich klientov. Na školeniach prepájame teóriu s praxou.

Ukazujeme konkrétne situácie. Predstavujeme príklady, ako sa vysporiadať s jednotlivými otázkami pri ochrane osobných údajov. Školenia a odborná príprava zamestnancov sú dnes nevyhnutnosťou. Pozitívne ich vníma aj Úrad na ochranu osobných údajov.

Školenia alebo iné podujatia, na ktorých sa oboznamujú oprávnené osoby a zamestnanci sú dôležité. Ten, kto spracúva osobné údaje má povinnosť poučiť a poveriť svojich zamestnancov

Školenia alebo iné podujatia, na ktorých sa oboznamujú oprávnené osoby a zamestnanci sú dôležité. Ten, kto spracúva osobné údaje má povinnosť poučiť a poveriť svojich zamestnancov

V prostredí obcí, miest, samosprávnych krajov a iných subjektov verejnej správy prichádza k spracúvaniu údajov vo veľkom rozsahu. Školíme prakticky a účelne.

V prostredí obcí, miest, samosprávnych krajov a iných subjektov verejnej správy prichádza k spracúvaniu údajov vo veľkom rozsahu. Školíme prakticky a účelne.

Iné podujatia, ktorými odovzdávame naše know-how pripravujeme taktiež podľa potrieb a účelu, ktoré podujatie sleduje. Pripravíme program podľa toho, čo skutočne potrebujete.

Iné podujatia, ktorými odovzdávame naše know-how pripravujeme taktiež podľa potrieb a účelu, ktoré podujatie sleduje. Pripravíme program podľa toho, čo skutočne potrebujete.

referencie od našich klientov

Spokojní klienti v oblasti ochrany osobných údajov

Všetky projekty

potrebujete poradiť?

Pomáhame firmám plniť legislatívne povinnosti .

Na všetky vaše otázky vám radi odpovieme e-mailom, telefonicky alebo na osobnom stretnutí.

    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia dopytu. Viac sa dočítate v sekcii Privacy Policy.

    potrebujete poradiť s inými službami?

    V rámci bezpečnosti sa venujeme aj
    ďaľším oblastiam. Poradíme Vám.