Aktualizácia dokumentácie

Aktualizácia dokumentácie

Ochrana osobných údajov je živá téma. Prax, právny stav a vývoj IT napreduje. Sledujete tieto zmeny? My áno, a pravidelne pripravujeme našim klientom aktualizáciu ich dokumentácie.

Potrebujete poradiť?

Legislatívny vývoj

Pribúdajú pokuty, nové odporúčania WP29 a Úradu na ochranu osobných údajov. Menia sa naše zákony. Reagujete na tento vývoj a prijímate opatrenia?

Zmeny vo firme

Noví zamestnanci, noví dodávatelia, nové softvéry alebo aplikácie. Aj tie je potrebné zohľadniť v dokumentácie k ochrane osobných údajov.

Vývoj technológií

Prijímate opatrenia, ktoré sú vzhľadom na vývoj technológií primerané. Zohľadňujete pri tom všetky dostupné možnosti, napríklad pri identifikácii alebo bezpečnosti?

Odporúčania a vývoj legislatívy, ale aj vývoj technológií prinášajú novinky a zmeny. Aj v oblasti ochrany osobných údajov. Zmeny nastávajú aj v živote prevádzkovateľa alebo sprostredkovateľa – nové účely spracúvania, nové procesy, nové osobné údaje vo vašej dispozícii… Máte stále GDPR projekt alebo bezpečnostný projekt? Sledujete novinky a zmeny legislatívy? Reagujete na tento vývoj legislatívy a interné zmeny vo vašej firme alebo úrade? Konzultujete nové spracovateľské operácie s odborníkmi?

To, že ste plnili povinnosti vyplývajúce z GDPR alebo zákona o ochrane osobných údajov včera neznamená, že ich plníte aj dnes.

Vysporiadajte sa s ochranou osobných údajov a aktualizujte svoju dokumentáciu, lebo GDPR projekt dnes už nestačí.

 

Kontaktný formulár

Spracúvame vaše osobné údaje za účelom vybavenia vašej požiadavky. Viac info tu.

REFERENCIE

VEGUM

Ako zodpovedná osoba alebo aj „Data Protection Officer“ máme veľa úloh a povinností. Klientom poskytujeme úplný servis v oblasti ochrany osobných údajov – dokážeme zabezpečiť lepší prehľad vo firemných procesoch a maximalizovať tak efektivitu našich služieb.

REFERENCIE

Považský cukor

Spoločnosť sprevádzame celým procesom zabezpečenia ochrany osobných údajov. Cez audit a vypracovanie potrebnej dokumentácie, až po sledovanie vývoja legislatívy a nevyhnutnej aktualizácie. V každej fáze nášho procesu riešime detailne spracovateľské operácie a vnútorné predpisy firiem, aby sme nadviazali ochranou osobných údajov na zaužívané postupy v spoločnosti a uľahčili implementáciu GDPR.

REFERENCIE

carcoustics

Všetko ohľadom „data protection“ na jednom mieste. Aj tak by sa dal charakterizovať jeden z benefitov našej spolupráce s medzinárodnou spoločnosťou carcoustics. Zabezpečujeme kompletný servis poradenstva ku GDPR a riešime všetky situácie týkajúce sa osobných údajov.

REFERENCIE

CASMAR

Realitné kancelárie spracúvajú osobné údaje denne. Pre známu trnavskú realitnú kanceláriu bola vypracovaná dokumentácia k plneniu povinností vyplývajúcich z predpisov o ochrane osobných údajov „na mieru”.

REFERENCIE

FlipWork

Pre sociálnu sieť sme FlipWork sme vypracovali zásady ochrany osobných údajov, vrátane návrhu bezpečnostných opatrení pri administrácii sociálnej siete a riešenia ochrany súkromia v profiloch užívateľov.

REFERENCIE

Trenčiansky samosprávny kraj

V samosprávnom kraji sme zodpovednou osobou pre ochranu osobných údajov. TSK poskytujeme servis v rámci povinností zodpovednej osoby, ale aj konzultujeme zapracovanie osobných údajov napríklad do všeobecne záväzných nariadení, do dokumentov, ktoré VÚC používa. Zároveň školíme zamestnancov a dodržiavame tak odbornú pripravenosť oprávnených osôb.

REFERENCIE

Glycospot

Kompletná realizácia “Privacy Policy” pre eshop Dánskej spoločnosti. Pre klienta sme riešili aj “cookies”. Pri tom sme analyzovali Dánsku legislatívu, keďže právna úprava “cookies” a legislatíva (ePrivacy) nie je jednotná v rámci členských krajín EÚ.

REFERENCIE

FM LOGISTIC

U FM Slovenská, s.r.o., člena skupiny FM LOGISTIC, sme začali zo “zelenej lúky” – od vypracovania dokumentácie až po zapracovanie dokumentácie do života spoločnosti. Implementačná fáza je pri každej spoločnosti veľmi dôležitá a pri veľkých firmách aj obtiažna. To sa nám v tomto prípade podarilo a pokračujeme u klienta ako dohľad v postavení zodpovednej osoby.

REFERENCIE

inat

Pre firmu zo Záhoria, poskytujúcu komplexné služby v priemyselnej automatizácii sme vypracovali kompletnú dokumentáciu k ochrane osobných údajov v súlade s GDPR.

REFERENCIE

SCHENKER

Dohliadame na osobné údaje dcérskej spoločnosti pôsobiacej na na našom území ako zodpovedná osoba, ktorá poskytuje logistické služby. Poskytujeme potrebné poradenstvo, monitorujeme ochranu osobných údajov v spoločnosti a realizujeme vyžadované zmeny.

VEGUM
Považský cukor
carcoustics
CASMAR
FlipWork
Trenčiansky samosprávny kraj
Glycospot
FM LOGISTIC
inat
SCHENKER

Odoberajte náš newsletter

Odporúčané články